Produk Baru Pejuang Usahawan

Dapatkan Ebook terbaru dari kami. RAHSIA OVERDRAFT!

Ebook Rahsia Overdraft

Tahu tak, Overdraft adalah tools yang powerful untuk pemilik bisnes nak besarkan lagi bisnes atau sebagai pelampung keselamatan sewaktu kecemasan. Tahu tak apa tu Overdraft?

WAJIB DAPATKAN EBOOK KAYA DENGAN CUKAI

Ebook ini akan membantu anda untuk membayar cukai dengan betul dan akan membantu anda bagaimana untuk mendapat manfaat yang sebetulnya sebagai pembayar cukai.

BELI SEKARANG

Servis Kami

Anda ada produk? Bisnes konglomaret? Bisnes Online? Dropshipper/Agen? Niaga Pasar malam? Kami ada penyelesaian untuk anda!

cukai
PENGURUSAN DAN PENASIHAT CUKAI

Takut bila tengok file menimbun kat belakang accountant tu? Dah appoint tax advisor tapi dia advise ikut suka dia je? Apa kata kami bantu lihat

Read more
daftar syarikat dengan betul
Pendaftaran Syarikat

Kami mempunyai Company Secretary untuk mudahkan kerja pendaftaran dan segala hal berkaitan SSM anda! Kami akan bantu anda untuk berniaga dengan betul dan mematuhi semua

Read more
analisa-pelaburan
Analisa Pelaburan

Ketahui cara memaksimakan keuntungan dari bisnes anda untuk dijadikan aset syarikat. Ini caranya duit anda bekerja untuk anda. Banyak potensi pelaburan yang kami boleh dedahkan

Read more
Bisnes Networking

Di Platform Pejuang Usahawan, kami amat mementingkan silaturrahim, di sini kami menggalakkan client kami untuk ber-networking. Walaupun datang dari pelbagai bidang, kita boleh bertukar-tukar idea

Read more
pejuang usahawan lhdn
Penstrukturan dan pengurusan kewangan

Servis penstrukturan dan pengurusan kewangan semula akaun syarikat dan individu berdasarkan obkektif dan keperluan bisnes dan memastikan ianya mengikut piawai “financial rules”. Dapatkan E-Book anda

Read more
lhdn audit
Audit, Akaun & Cukai Korporat

Menyediakan servis menghasilkan penyata kewangan bagi menentukan kedudukan untung atau rugi syarikat, mengaudit penyata kewangan yang telah disiapkan bagi memastikan ianya mematuhi akta yang ditetapkan.

Read more

PORTFOLIO

Antara klien-klien yang berpuas hati dengan servis kami.

azli ismail

Azli Ismail

Azli Ismail, seorang usahawan online yang mempunyai beberapa syarikat Sdn Bhd dan Enterprise. Popular dengan...
pejuang usahawan imam muda

Imam Muda Asyraf

Imam Muda Asyraf merupakan juara pertama program pencarian imam di kalangan generasi muda yang dianjurkan...
khairi likemethod

Khairi Arif

Khairi Arif, pengasas LikeMethod, sebuah komuniti yang membantu peniaga-peniaga online di dalam bidang pemasaran. Selain...

Elyaney Khairuddin

Elyaney Khairuddin ialah seorang usahawan wanita, beliau menjadi stokis untuk produk kecantikan. Dapatkan E-Book anda...
Wan Ahmad Ikmal Perhentian Kravers

Wan Ahmad Ikmal

Wan Ahmad Ikmal CEO Perhentian Kravers Dapatkan E-Book anda sekarangIsi ruangan dibawah dan kami akan...
Mohammad haziq syazane

Haziq Syazane

Mohammad Haziq Syazane, Founder thruster global group sdn bhd 24 tahun Dapatkan E-Book anda sekarangIsi...
Lukman Awaluddin

Lukman Awaluddin

Lukman Awaluddin, CEO Elvara Malaysia. Dapatkan E-Book anda sekarangIsi ruangan dibawah dan kami akan email...
norman danish

Norman Danish

Norman Danish, Ceo Misi Viral Sdn Bhd Dapatkan E-Book anda sekarangIsi ruangan dibawah dan kami...

Step by step Coaching tingkatkan nilai diri dan Syarikat bersama Pejuang Usahawan

Ingin kami bantu untuk sesi konsultansi 1 to 1? Klik butang di bawah untuk set temujanji. Sesi yang akan membuka minda anda untuk meningkatkan lagi nilai diri dan syarikat.

KLIK 4 Wasap

TEAM PEJUANG USAHAWAN

Antara team Pejuang Usahawan.

Zurianee Zabidi
Zurianee Zabidi
Chief Financial Officer

Zurianee Zabidi, Chief Financial Officer Merupakan chartered accountant yang berdaftar di bawah Malaysian Institute Of Accountant (MIA) Merupakan Tax Agent yang berdaftar di bawah Chartered

Zurianee Zabidi
ahmad zairul
Ahmad Zairul
Chief Executive Officer

Ahmad Zairul Chief Executive Officer -Malaysia Institute Chartered Public Accountant (MICPA) -Property Investor -Real Estate Planner -Corporate Financial Planer -Islamic Financial Advisor -Investment Advisor Dapatkan

Ahmad Zairul
pejuang usahawan
Amirah Amani
Account Executive

Amirah Amani Account Executive Graduate Bachelor In Accounting From UiTM Shah Alam Dapatkan E-Book anda sekarangIsi ruangan dibawah dan kami akan email E-Book kami kepada

Amirah Amani

Hubungi Kami

Sekiranya anda memerlukan sebarang penerangan lanjut, sila hubungi kami melalui email. Isikan borang di bawah dengan lengkap

Contact Us Now

Jom hubungi Pejuang Usahawan, kami sedia membantu anda.

Alamat

NO. 2A, 1ST FLOOR,
Jalan Bullion Mewah 8,
Taman Bullion Mewah,
68100 Sentul, Kuala Lumpur.

Cell Phone

+60123796009

Email

pejuangusahawan@gmail.com

Dapatkan E-Book anda sekarang

Isi ruangan dibawah dan kami akan email E-Book kami kepada anda

Privasi anda adalah keutamaan kami. Kami tidak akan berkongsi email anda kepada mana-mana pihak

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message