Ahmad Zairul (2) (1)
logo pejuang usahawan (1)

RAHSIA OVERDRAFT DIKONGSI OLEH PAKAR INDUSTRI

CASE STUDY OVERDRAFT: BAGAIMANA SEORANG USAHAWAN BERJAYA MENDAPAT OVERDRAFT SEHINGGA RM20 JUTA

... Dan pelabagai lagi manfaat overdarft yang ramai tak tau !

18664157_1543419122337810_1405779697410344500_n

AHMAD ZAIRUL DZULJASTRI

Founder - AZ Group Company

RAHSIA OVERDRAFT 

Biodata Penulis

Pengalaman lebih 10 tahun berniaga dan melabur dalam hartanah , aktif dalam pelbagai jaringan dan komuniti keusahawanan dan pelaburan . Latar belakang pendidikan dalam jurusan Sarjana Ijazah Kepujian Perakauanan dan Master in Finance. Berjaya mencipta sumber pendapatan tambahan dari pelbagai syarikat untuk terus melabur hartanah.

Ahmad Zairul (2) (1)

Apa yang akan anda dapat dalam e-book Rahsia Overdraft ini...

Pengiraan Overdraft #1

Disini saya akan kongsi cara-cara pihak institusi kewangan mengira kadar OD anda supaya anda lebih bersedia

Teknik Pertahanan dan Serangan Kewangan #2

Pertahanan sangat penting untuk mengelakkan sebarang kebocoran berlaku, jadi apa perlu anda buat apabila Overdarft dah diluluskan? Saya kupas teknik yang pernah saya lakukan

Overdraft VS Refinance #3

Adakah pinjaman perumahan refinance atau overdraft atau pinjaman peribadi lebih bagus untuk mendapatkan wang tunai?
Saya akan ceritakan kriteria Overdraft anda

Pengiraan Faedah Overdraft#4

Kadar faedah OD biasanya merujuk kepada kadar BLR dan dikira atas baki harian overdraf (jumlah digunakan) .Saya akan kongsikan cara-cara yang betul untuk mengira faedah

Tips Mengurangkan Interest Overdraft #5

Gaji atau income sendiri yang masuk bank ke pakai sendiri? Bila nak bayar OD? Saya akan kupas tips-tips agar anda boleh kurangkan interest OD anda

Kes Study Overdraft #6

Saya akan ceritakan kes sebenar klien saya yang gunakan Revolving Loan Overdraft & Demand loan

Kejap, apa tu OVERDRAFT?

Overdraf ialah lanjutan kredit (kategori yang sama seperti kad kredit) yang diakses melalui akaun semasa. Biasanya, pelanggan hanya dapat mengeluarkan wang yang berada di dalam akaunnya tetapi dengan kemudahan OD, pelanggan boleh mengeluarkan lebih daripada yang terdapat di dalam akaun semasa, sehingga had kredit yang ditetapkan.

Senang cakap, cara mudah nak pinjam duit bank lah! (OPM)

PERHATIAN!

Harga ebook ini akan sentiasa menaik dan terus akan menaik, sila pastikan anda 'fast action, fast results'

Berapa harga ebook yang boleh jana berjuta ringgit ni?

Kami mengharga orang yang cepat mengambil tindakan, oleh itu kami design harga ebook ini untuk terhad kepada mereka yang tempah lebih awal.

RM19 untuk 10 orang yang pertama

maaf, yang ni dah habis!

RM29 untuk 10 orang yang seterusnya

RM39 untuk 50 orang yang seterusnya

RM69 untuk 100 orang yang seterusnya

RM129 harga normal untuk orang yang seterusnya

logo pejuang usahawan (1)
Disclaimer: This website in no way is affiliated with FaceBook or any FaceBook entities. Once you leave FaceBook the responsibility no longer is on their site. We make every attempt to clearly state and show all proof. We do not sell your email or any information. Can Spam compliant. If you have any questions please feel free to use the contact us link above this text.
© 2017 - www.pejuangusahawan.com - All Rights Reserved