#PERHATIAN USAHAWAN 2021 – TEBUS semula WANG yang telah HILANG dari BANK ANDA.

SALES JUTA-JUTA tapi UNTUNG tak nampak. Takde “CASH RESERVE”

Syarikat terpaksa tutup sebab takde ” BACKUP FUND“,

Liabality lagi tinggi dari Asset,

Cash Outflow lagi tinggi dari Cash Inflow,

 

Tapi masih boleh bangkit semula setelah ” RESTRUCTURE semula FINANCIAL INDIVIDU & SYARIKAT” dan dalam masa yang sama boleh tingkatkan” SEDEKAH, ZAKAT & WAQAF” ke jalan ISLAM

APAKAH RAHSIANYA ?

Kadang tu rasa seronok dapat bina saham akhirat buat selama-lamanya walaupun dalam perniagaan.Dapat buat duit goyang kaki, yang boleh beranak-pinak walaupun kita telah tiada dan jadikan pahala akhirat kita

Sebab itu, kami kongsikan rahsia ‘TEBUS’ semula wang yang telah ‘HILANG’ dari BANK ANDA dengan menggunakan DEBT RESTRUCTURING STRATEGY dalam webinar…

“CREATIVE FINANCING STRATEGY”

7 strategi POWER yang bakal dibongkarkan :

STRATEGI 1

Strategi Cipta 7 Sumber Pendapatan Tambahan

STRATEGI 2

Strategi 7 Financial Booster

STRATEGI 3

Strategi ” RICH MINDSET CASHFLOW”

STRATEGI 4

Strategi Positive Net INFLOW

STRATEGI 5

Strategi “Grow your NETWORTH”

STRATEGI 6

Strategi Financial Freedom Account

STRATEGI 7

Strategi Gandakan CASH Reserve & Asset

[ Terhad kepada 100 Usahawan Terawal ]

4 Bonus Istimewa Akan Diberikan

2 Ebook Percuma

Portfolio Analysis Template

Networth Analysis Template

4 Cashflow Template

3 Bonus Tambahan Untuk Anda

 BONUS – Strategi “Freedom Time & Money”

BONUS – Strategi “Grow your Capital”

BONUS – Strategi “Retire Young Retire Rich”

Value : RM 97

NOW ONLY : RM 30

Makluman program adalah seperti di bawah:

Seminar : Creative Financing Strategy
Platform : Zoom Virtual Online
Tarikh & Masa : Sabtu, 31 Julai 21

DISCLAIMER

PERCUMA 2 Buku Usahawan Urus Cashflow & Usahawan Goreng Hartanah. RM 97 sahaja

Strategi ini terhasil dari lebih 10 tahun pengalaman dalam dunia KEUSAHAWANAN, KEWANGAN & PELABURAN sebagai ” FINANCIAL COACH” yang telah membantu lebih 100,000 peserta dan lebih 5,000 syarikat mencapai kebebasan kewangan dan majukan syarikat dan perniagaan mereka.

Jika anda serius nak tingkat tahap kewangan dan kehidupan anda, sertai webinar CREATIVE FINANCING STRATEGYsekarang .

Siapa yang patut join class ni?

9

Usahawan yang ingin belajar cipta 7 sumber pendaptan tambah

9

Usahawan yang ingin belajar Tingkatkan Modal perniagaan melalui 7 Financial Booster

9

Usahawan yang ingin belajar bagaimana kebanyakan JUTAWAN di dunia menggunakan ” RICH MINDSET CASHFLOW”

9

Usahawan yang ingin belajar cara “GROW kan NETWORTH”

9

Usahawan ingin mencipta FINACIAL FREEDOM gaya ” WARREN BUFFET” biarkan duit bekerja untuk kita

9

Usahawan yang ingin hasilkan POSITIVE NETFLOW dalam bisnes

9

Dan banyak lagi strategy akan di kongsikan melalui sessi Q & A

p/s: Anda tidak perlu join class ini sekiranya :

Anda Usahawan yang dah capai level BILLIONAIRE dan rasa tak perlu UPGRADE lagi ilmu Kewangan, Usahawan & Pelaburan

Siapa yang kami dah bantu ?

Siapa Ahmad Zairul ?

Ahmad Zairul merupakan Penulis Buku Terlaris No.1 di Malaysia dan kini merupakan CEO Creative Financing Formula, Pengasas Komuniti Pejuang Usahawan (Nasihat Usahawan) dan Presinden Komuniti International Maqasid Syariah Fighter (Memperjuangkan Ilmu Maqasid Syariah.)

Beliau mempunyai lebih dari 10 tahun pengalaman dalam bidang Keusahawanan, Kewangan dan Pelaburan. Berjaya mencipta pelbagai sumber pendapatan dari pelbagai Syarikat untuk terus melabur dalam pelaburan Patuh Syariah seperti Hartanah, Emas, Pasaran Saham, Unit Amanah, ASB dan sebagainya. . Beliau juga sangat aktif dalam pelbagai forum dan acara TV untuk membantu Usahawan dan Pelabur. . Kepentingan dan kepakaran beliau termasuk Analisa Kewangan Individu dan Syarikat, Analisis Pelaburan Individu dan Syarikat, Makro Ekonomi, Pembiayaan Islam dan Penasihat Syariah.

Beliau mempunyai pengalaman yang luas dalam pengajaran, latihan, perundingan dan penyelidikan dalam bidang-bidang di atas. Karya-karyanya telah diterbitkan dalam kedai Buku terkenal di seluruh Malaysia seperti MPH,Kinokuniya,POPULAR, BOARDERS, Journal Tempatan dan Antarabangsa. Minat penyelidikan semasa adalah dalam keusahawanan, pengurusan kewangan, sistem kewangan Islam yang termasuk pelaburan hartanah, dinar emas, Kewangan Islam, dan Pematuhan Syariah. Beliau juga memegang pelnagai jawatan dan telah di anugerahkan pelbagai award dalam dan luar negara antaranya termasuk lah

  1. TOP Young CEO
  2. International Islamic Leadership Award
  3. CEO Creative Financing
  4. Co-Founder Pejuang Usahawan
  5. President Community Maqasid Syariah

Pejuang Usahawan Sdn Bhd ditubuhkan pada 19 September 2014. Penubuhan Pejuang usahawan bertujuan untuk menyediakan sebuah platform bagi membantu usahawan meningkatkan nilai syarikat bukan hanya dengan bergantung kepada perniagaan semata-mata tetapi juga dengan bantuan pembiayaan dan pelaburan sebagai booster untuk terbang lebih tinggi

Beroperasi sepenuhnya di Melawati, Kuala Lumpur, Pejuang Usahawan diusahakan oleh dua usahawan muda, iaitu Zurianee Binti Zabidi (32 tahun) dan suami, Ahmad Zairul Dzuljastri (36 tahun). Minat mereka yang terlalu mendalam dalam bidang perniagaan, kewangan dan pelaburan membuatkan banyak kejayaan-kejayaan yang dikecapi oleh mereka dalam usia yang masih muda. Menyedari hakikat terlalu ramai usahawan yang kecundang di tengah jalan akibat kurangnya ilmu berkenaan pengurusan perniagaan dan kewangan terutamanya dari sudut pematuhan syarikat seperti percukaian, perkaunan dan juga pelaburan, semakin kuat usaha mereka untuk menyampaikan ilmu di kalangan usahawan khusus nya.

Mempunyai misi dan visi yang sangat jelas terhadap perniagaan yang sedang dijalankan, Pejuang Usahawan sentiasa membantu usahawan-usahawan untuk terus membawa perniagaan mereka lebih jauh dan laju kehadapan sambil menambah nilai syarikat dan memiliki “exit plan” yang jelas terhadap perniagaan yang sedap mereka jalankan.

Mula menceburkan diri dalam bidang pelaburan dan pembiayaan sejak dari tahun 2008 banyak mengajar usahawan ini agar lebih bijak dalam membuat keputusan terutamanya keputusan yang melibatkan jangka masa Panjang. Antara servis yang di berikan adalah penubuhan syarikat, perakaunan, nasihat berkenaan cukai, pengurusan kewangan syarikat, pelaburan dan pembiayaan islam. Mereka juga sangat aktif dalam menjayakan seminar dan coaching untuk membantu usahawan di dalam Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak Bagi mereka aliran tunai atau cashflow merupakan nadi yang sangat penting bagi sesebuah perniagaan untuk terus kekal.

Terlalu ramai usahawan yang boleh memulakan perniagaan, namun cabaran mengekalkan sesebuah perniagaan yang harus dititikberatkan. Memiliki nilai asset yang bernilai melebihi dari 10 juta, mereka percaya setiap pemilik perniagaan harus memiliki mindset sebagai seorang pelabur untuk kekal relevan dan bertahan lebih lama dalam perniagaan. Asset ini lah yang akan membantu usahawan di saat kejatuhan kerana setiap perniagaan mempunyai product life cycle tersendiri dan akan ada naik dan turun nya.

Kini mereka telah membuktikan yang mereka berjaya mencipta sumber pendapatan dari pelbagai jenis perniagaan dan pelaburan untuk terus membina portfolio bernilai jutaan ringgit. Selain dari itu mereka juga giat dalam kerja-kerja amal di dalam dan di luar negara seperti membantu anak yatim, sekolah tahfiz, masjid dan golongan yang kurang bernasib baik.

Mencapai “financial freedom” pada usia yang agak muda merupakan semangat untuk mereka menyampaikan ilmu dan pengalaman mereka yang lebih dari 10 tahun dalam bidang perniagaan dan pelaburan kepada usahawan-usahawan di luar sana. Yakin dengan 9/10 sumber rezeki adalah dari perniagaan, mereka juga yakin cabaran nya pasti 9/10. Menyediakan payung sebelum hujan antara pepatah yang masih relevan diguna pakai untuk usahawan supaya sentiasa bersedia menghadapi apa sahaja ujian dan cabaran.

FAQ

Saya dah mendaftar, tapi masih belum terima email / link?

Boleh semak semula di email (termasuk folder SPAM) dan search dengan kata kunci Creative Financing.

Saya tidak ada online banking, macam mana cara untuk saya buat bayaran?
Sekiranya tiada online banking, kami boleh bantu anda dengan pembayaran CDM. Sila hubungi kami melalui WhatsApp dengan disini.
Saya tak pandai mendaftar, boleh bantu saya untuk mendaftar?

Untuk pendaftaran boleh klik link 

1. Klik link diatas
2. Kemudian tekan butang “Daftar Sekarang”
3. Tengok harga dahulu, scroll bawah sikit, tekan “Daftar Sekarang”
4. Kemudian tekan “Proceed to Checkout”
5. Kemudian isi Billing Detail (nama pembeli)
6. Pilih pembayaran melalui apa (Online Banking atau Debit/Kredit card)
7. Teruskan dengan pembayaran
8. Selesai

Atau Klik Link WhatsApp dibawah

Saya dah daftar tapi saya tak terima nombor order?

Boleh semak semula di email (termasuk folder SPAM) dan search dengan kata kunci Creative Financing.

Email / link dah diterima tapi saya masih tak boleh akses. Boleh bantu?
Pastikan muat turun aplikasi ZOOM terlebih dahulu dan klik semula link tersebut. Sekiranya dah ada aplikasi ZOOM, pastikan aplikasi tersebut telah dikemas kini (updated)

NOTA: Anda disarankan tonton kelas ini melalui Komputer/Laptop untuk tontonan lebih JELAS

Kelas ni offline ke online ya?

Untuk makluman, buat ketika ini program Creative Financing dijalankan secara online melalui aplikasi ZOOM Webinar.

Saya dah mendaftar, bagaimana saya nak tahu perkembangan terkini kelas ini?
1. Boleh ikuti facebook https://www.facebook.com/cikgucukaiawak/ atau follow group telegram di t.me/pejuangusahawan
2. Jawab Survey dalam emel yang anda dapat selepas mendaftar untuk dapat akses ke Group Telegram Khas
Apa syarat - syarat penyertaan?
1.Sebarang rakaman AUDIO, VIDEO, KAMERA atau seumpamanya tidak dibenarkan semasa Program Online berlangsung. Pejuang Usahawan Sdn Bhd berhak mengambil tindakan ke atas peserta jika membuat sebarang rakaman semasa Program Online berlangsung.

2. Penganjur MELARANG mana-mana pihak mengadakan program atau latihan seumpama program ini atau menggunakan nama dan kaedah seumpamanya tanpa kebenaran bertulis daripada Penganjur yang merupakan pemilik sah harta intelek berkaitan dengan program ini.

Disclaimer :

DISCLAIMER: THIS WEBSITE IN NO WAY IS AFFILIATED WITH FACEBOOK OR ANY FACEBOOK ENTITIES. ONCE YOU LEAVE FACEBOOK THE RESPONSIBILITY NO LONGER IS ON THEIR SITE. WE MAKE EVERY ATTEMPT TO CLEARLY STATE AND SHOW ALL PROOF. WE DO NOT SELL YOUR EMAIL OR ANY INFORMATION. CAN SPAM COMPLIANT. IF YOU HAVE ANY QUESTIONS PLEASE FEEL FREE TO USE THE CONTACT US BELOW THIS TEXT. ALL TRADEMARKS AND LOGOS ARE THE PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS. THIS SITE AND THE PRODUCTS AND SERVICES OFFERED ON THIS SITE ARE NOT ASSOCIATED, AFFILIATED, ENDORSED, OR SPONSORED BY ANY BUSINESS LISTED ON THIS PAGE NOR HAVE THEY BEEN REVIEWED TESTED OR CERTIFIED BY ANY OTHER COMPANY LISTED ON THIS PAGE. THE RESULTS SHOWN ARE NOT TYPICAL AND RESULTS WILL VARY BASED ON YOUR MARKET, YOUR EFFORTS, COMPETITION AND MANY OTHER FACTORS OUTSIDE OF OUR CONTROL.

Privacy Policy – Term & Conditions

Anda mempunyai soalan mengenai servis kami? Tekan butang di bawah

Hubungi kami melalui whatsapp